CIAO BELLA WEEKEND

Afgelopen maand hebben wij een geweldig weekend mogen organiseren voor een gezelschap met onder andere bekende dames. Het was een weekend vol met hoogtepunten. Lieke van Lexmond: ‘ Ik ben in Italië getrouwd, het land heeft een belangrijke plek in mijn hart. Familie en de kwaliteit van leven staan hoog in aanzien, iets wat me zeer aanspreekt. Het voelt hier als thuis’.

Relaxen in de spa, flaneren door pittoreske dorpjes rally rijden in oldtimers en genieten van heerlijke wijnen en tijd voor diepgaande gesprekken.Een van de dingen waarom ik verliefd ben geworden op Puglia is de gastvrijheid van de mensen. Dit wordt ook beaamd door Jetteke van Lexmond die mee was op weekend.’Zo leuk hoe trots deze mensen zijn van deze Masseria die wordt gerund door een familie. Ik vind het typerend voor dit deel van Italië. De inwoners zijn gastvrij en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Tijdens het eten kwam het hoofd van de bediening sinaasappels voor ons uitpersen. Met vruchten die hij speciaal daarvoor uit de boomgaard had gehaald. Daar maakt hij een heel ritueel van. Heerlijk om te zien’

We hebben overnacht in de meest geweldige Masseria’s. Onder andere in het nummer één hotel van de wereld Borgo Egnazia. De SPA in dit hotel is echt waanzinnig.

Jelly