MASTER IN TRUE ITALIAN TASTE

Een 4-daagse reis naar Puglia, Zuid Italië. Een taste-changing weekend. Je neemt deel aan de inspirerende en smaakvolle Culinaire Masterclass. Een onvergetelijk programma op een toplocatie dichtbij de zee. Een prachtige Luxe villa, tussen de olijfbomen en wijngaarden met alle mogelijkheden om te genieten en te ontspannen.

Ciao Bella Moments organiseert in samenwerking met Alice, de Italiaanse chef van restaurant Alice in Groningen, ongedwongen culinaire ontmoetingen in Italië. Tijdens een ontdekkingsreis krijg je met deze culinaire trip een kennismaking met de lokale producten en de schitterende natuur en cultuur, het heerlijke eten, de wijn, de lange warme avonden en het zoete nietsdoen: ‘La Dolce Far Niente’.Na dit weekend kies en combineer je makkelijker pure Italiaanse producten. En weet je hoe je Italiaanse ingrediënten kunt omzetten in een prachtig en smaakvol gerecht. Je wordt bewuster van de pure smaken en meer creatief en daardoor ontspannen tijdens je kooksessie. Onze chef begeleid je naar de mooiste plekjes en geniet je aan het einde van de dag van smaakvolle gerechten bij zonsondergang. Gegarandeerd een mega boost voor je kookervaring. Met heerlijke traditionele maar ook nieuwe Italiaanse wijnen.

Als je jezelf en je smaak voor Italië aandacht wil geven, dan is dit de plek. Een ultieme investering in jezelf. En heb je met Ciao Bella Moments de persoonlijke gids die je er brengt. Alles mag, niets moet, er is vrijheid in het programma.