MET JE TEAM OP BUSINESS TRIP IN PUGLIA?

Waarom op business trip met CBM?

De perfecte combinatie van werken & genieten

Een boost voor je creativiteit!

Een interessante zakelijke investering

Teambuilding

Unieke en exclusieve ervaringen

BUSINESS TRIPS

Business trips zijn helemaal hot en dat vinden wij een zeer goede ontwikkeling! Er zijn namelijk enorm veel voordelen voor je bedrijf en werknemers aan verbonden. Een business trip naar Puglia met CBM geeft je de beste invulling van ‘work hard, play hard’.

De prachtige omgeving van Puglia, het heerlijke pure eten en de opgaande zon bieden inspiratie. Er is geen betere plek om er samen met je team even tussen uit te gaan, te reflecteren en vooruit te kijken. Dieper te gaan dan in de dagelijkse rush. En met veel meer aandacht voor jezelf en elkaar. 

Na vele succesvolle business trips in Puglia georganiseerd te hebben, hebben wij besloten om onze diensten uit te breiden door gloednieuwe business trip pakketten aan te bieden. Ontdek hieronder wat er allemaal mogelijk is in Puglia! Uiteraard blijft het ook mogelijk om een business trip op maat op te stellen.

Graag helpen wij je verder met het samenstellen van je onvergetelijke business trip naar Puglia!


CULINAIR

Ciao Bella Moments biedt een scala aan culinaire ervaringen in Puglia die je kunt toevoegen aan je business trip: kooklessen van de beste Italiaanse koks, een traditionele pasta workshop van een Italiaanse nonna, een olijfolie- of wijnproeverij op een waanzinnige locatie, een bezoek aan een zuivelboerderij gevolgd door een kaas tasting, alles is mogelijk! Wij laten je kennis maken met de typische explosie van uitzonderlijke smaken uit Puglia. 

NEEM CONTACT OP

 

ACTIVE

Er is in Puglia enorm veel te zien en doen. Ciao Bella Moments biedt vele activiteiten aan die je kunt toevoegen aan je business trip. Zo is het mogelijk om met klassieke oldtimers en cabrio’s door het Italiaanse landschap te toeren. Zie de olijfbomen en prachtige vergezichten. Voel de zon, ruik de geuren van zongerijpte verse producten in de velden van Puglia en zie de kleuren van puurheid van het gebied. Of ga met je team golfen, paardrijden, quadrijden, een fietstocht maken of pittoreske stadjes ontdekken met een privé gids. Daarnaast is het mogelijk om een onvergetelijke zeiltocht te maken. Ciao Bella brengt je naar de prachtige kust van Puglia. Relax op het dek, drink prosecco of champagne, duik in het azuurblauwe water, bezoek de rotspartijen en verborgen oases of kijk met anderen samen naar de sterren. De plekjes die wij kennen en waar wij je naar toe brengen zijn uniek.

NEEM CONTACT OP


RELAX & RECHARGE

Er zijn in Puglia ook genoeg mogelijkheden om tot rust te komen. Voeg een Ayurvedische massage, wellness dag, yoga les of meditatie sessie toe aan je business trip en kom helemaal herboren en uitgerust thuis.

NEEM CONTACT OP

LET'S GET INSPIRED


‘‘DEZE TRIP HEEFT ONS TEAM ZO VEEL INSPIRATIE GEGEVEN!’’

– Nathalie

TESTIMONIALS

BOUWKRING HELMOND

“Met de aannemers en partners van Bouwkring Helmond zijn we 5 dagen naar Puglia geweest. Dankzij de professionaliteit en zorgzaamheid van Jelly en haar team hebben we een onvergetelijk stijlvol droomreisje meegemaakt en de hotspots van Puglia en omgeving mogen beleven. Alles was tot in de puntjes geregeld! Puglia heeft ons hart gestolen en we gaan zeker terug. De masseria, het varen, het heerlijke eten, de gastvrijheid, de scootertocht, de beachclub, met de tuktuks door Monopoli, de olijf- en wijngaard, het was in één woord GEWELDIG. Puglia, wij komen terug en zullen dan meteen weer Ciao Bella Moments bellen voor de organisatie. Dan weet je van te voren dat het een topreis wordt waar je lang van zult nagenieten.” 

– Frans en Francy van den Heuvel

IMPRESSIE