VIER JIJ DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN IN PUGLIA?

INSPIRATIE

Groot diner in de prachtige natuur

Olijfgaard of kapel voor jullie ceremonie

Tuin met adembenemend uitzicht voor hapjes & drankjes

Magische binnenplaats van het palazzo voor het diner

Authentieke Italiaanse muziek

LOVE STORIES

 Ciao Bella Moments biedt een full-service planning en coördinatie van je bruiloft in het prachtige Puglia. Ons team zorgt ervoor dat jouw droomdag realiteit wordt. We werken vanaf het begint tot eind samen en begeleiden je door elke fase van het plannings- en ontwerpproces. Iedere klant is uniek en heeft andere wensen en iedere bruiloft wordt daarom volledig op maat ontworpen. We brengen je visie gedetailleerd in kaart en nemen alles uit handen, zodat je kunt ontspannen en volledig kunt genieten van het proces. Hieronder bij ‘SERVICES’ vind je een omschrijving van de zaken die wij allemaal voor je kunnen regelen.  

De bruiloften die wij organiseren zijn elegant en staan in het teken van liefde en het maken van mooie herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft in een romantische Masseria met panoramisch uitzicht en een ceremonie tussen talrijke olijfbomen. Naast bruiloften ontwerpen wij ook andere ervaringen rondom je bruiloft. Denk aan romantische ontmoetingen op mooie, unieke plekken om je aanzoek te doen of de planning van een onvergetelijke huwelijksreis in het mooie Puglia.

Wees alvast een weekend te gast voor een vrijblijvende kennismaking, met een proeverij van streekproducten en heerlijke wijnen, om zo jullie droombruiloft te kunnen voorbereiden.

We helpen je graag om er onvergetelijk moment van te maken!

SERVICES

DESIGN PLANNING PRODUCTIES

 

LOVE LETTERS

Maarten & Karlijn

“Op 21 september 2021 zijn wij in een prachtige masseria in Puglia getrouwd. Puglia is een bijzondere plek, zowel de natuur als de mensen zijn mooi. Wij waren op slag verliefd! Ciao Bella Moments heeft ervoor gezorgd dat de bruiloft een sprookje is geworden. Alles werd ontzorgd en tot in de puntjes geregeld. Dankzij jullie is onze droombruiloft werkelijkheid geworden!”

PORTFOLIO

LoveStories_mei2022_

‘‘MIJN BRUILOFT IN ITALIË
WAS EEN DROOM’’

– Sophie