ABOUT US

JELLY KNOLL

Aangenaam!

Ik ben Jelly, het gezicht achter Ciao Bella Moments. In 2015 verruilde ik Nederland voor Zuid-Italië. Ik liet een leven vol plezier achter me. Een leuk maar ook heel druk leven. Gedurende deze tijd heb ik in Puglia niet alleen een schitterend stukje wereld ontdekt, maar ook dat er andere manieren van leven, ontspannen en ontmoeten zijn. En andere manieren om naar jezelf te kijken. Met Ciao Bella Moments is het gelukt om deze ervaringen om te zetten naar exclusieve momenten op maat.

“In de ongerepte schoonheid van Puglia ontdekte ik niet alleen één van de mooiste plekken van Europa. Maar ook dé plek om te ontspannen in de schitterende Masseria’s, te genieten van puur eten en drinken en te verdrinken in de cultuur van ongedwongen ontmoetingen.”

Zo bieden wij super gave diensten aan zoals business trips, weekends, unieke reizen en influencer trips. Daarnaast organiseren we ook droombruiloften. Puglia heeft alles in zich om het leven en de liefde te vieren. Of je nu alleen reist, met je partner, collega’s of met vrienden, ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in het heerlijke Zuid-Italiaanse Puglia!

X Jelly

ONTMOET ONS TEAM

Jelly Knoll
Founder & Owner

Jelly Knoll
Founder & Owner

Cameron Bavay
Travel Designer & Content Creator

Indy Soemodihardjo
Content Creator & Fotograaf


+ 31 6 39 66 81 61

WELCOME@CIAOBELLAMOMENTS.COM

CIAO BELLA MOMENTS

!