CIAO BELLA MOMENTS

OVER JELLY KNOLL
In 2015 verruilde ik Nederland voor Zuid-Italië. Ik liet een leven vol plezier achter me. Een leuk maar ook heel druk leven. In Puglia heb ik na twee jaar niet alleen een schitterend stukje wereld leren kennen, maar ook ontdekt dat er andere manieren van leven, ontspannen en ontmoeten zijn. En andere manieren om naar jezelf te kijken. Met Ciao Bella Moments is het gelukt om deze ervaring om te zetten naar exclusieve momenten op maat. Puglia heeft alles in zich om het leven en de liefde te vieren.

“In de ongerepte schoonheid van Puglia ontdekte ik niet alleen één van de mooiste plekken van Europa. Maar ook dé plek om te ontspannen in de schitterende Masseria’s, te genieten van puur eten en drinken en te verdrinken in de cultuur van ongedwongen ontmoetingen.”

In 2018 hebben we het concept een stap verder gebracht en doorontwikkeld naar Ciao Bella Moments. We hebben nieuwe concepten toegevoegd zoals culinaire, business en rally trips. Of je nu alleen reist, met partner of met vrienden, ik zie ernaar uit om je te verwelkomen in het heerlijke Zuid-Italiaanse Puglia.

X Jelly

ONTMOET ONS TEAM

Jelly Knoll
EIGENARESSE

Jelly Knoll
EIGENARESSE

Zizi van Heemst
PERSONAL COACH

Maartje Derksen
MASTER IN HAPPINESS

Suzanne de Jong
INTERIEUR EXPERT


+ 31 6 39 66 81 61

/CIAOBELLAMOMENTS