RUST & BALANS

RUST & BALANS WEEKEND

Hoe ziet het programma eruit?

Een 4 -daagse reis in Puglia. Een onvergetelijk programma op een toplocatie dichtbij Ostuni en de zee. Een prachtige Luxe Masseria tussen de olijfbomen, met zwembad en alle mogelijkheden om te ontspannen. Met alle opties om aan jezelf toe te komen, maar ook kennis te maken met de ervaringen van anderen. En met het pure eten van Italie, de uitstapjes in de authentieke dorpjes en de stilte-wandeling op een strand met de azuurblauwe zee aan je voeten, wil je niets liever dan genieten. Onze ervaren coach begeleidt deze reis die je ervaringen geeft voor een andere kijk op het leven en inzichten die je nooit meer vergeet en in je hart blijven.

4-daagse reis € 1.499,-

Datum:
17-20 oktober

Waar:
Masseria Torre Coccaro

Minimaal aantal deelnemers 8. Maximaal 12.

VERDERE INFORMATIE

Stilte strandwandelingen
Culinair genieten
Helemaal in balans
Ontspanning
Heerlijke natuur

PROGRAMMA
  • 3 overnachtingen in een unieke 5 sterren-luxe locatie met extra services zoals toegang tot de indoor SPA
  • All inclusive: 3 keer per dag een heerlijke Italiaanse maaltijd.
  • Dagelijkse gezonde snacks.
  • Een Italiaanse kookworkshop: in deze workshop ga je leren hoe jij jouw dierbaren thuis gaat verrassen met een échte Italiaanse maaltijd. Inclusief recept.
  • Stilte ochtend strandwandeling
  • Verassingstripje naar een highlight van Puglia!
  • 2x Rust en Balans masterclass waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: bewustwording, jouw valkuilen, grenzen aangeven, rust en stilte in je hoofd en lijf, jouw balans.
  • 2x ontspanningsoefeningen-sport
  • Een massage (30 min)
  • Mogelijkheid tot een persoonlijke één-op-één sessie met de personal coach

 

WAT IS DE INVESTERING IN JEZELF?

Het Ciao Bella Weekend vindt plaats in de meest luxe Masseria van Puglia en is gebaseerd op logies en drie maaltijden incl snacks. Inclusief Masterclasses Rust en Balans.
De totale investering in jezelf is €1499,- incl. BTW.
*Voor een single-room vragen wij een toeslag van € 150,- op de normale prijs €1499,- incl. BTW.
Als je een ticket boekt voor het Ciao Bella Weekend dan is het definitief. Wel zou je het kaartje natuurlijk aan iemand anders kunnen geven of kunnen verkopen. Een ticket voor het weekend is niet persoonsgebonden.

Bonus
Een gratis uitgebreide massage bij een boeking vóór 31 juni 2019.
Goodiebag t.w.v. 45 euro.

BOEK HIER JOUW WEEKEND
Wat is niet inbegrepen?
– Reisverzekering
– Vliegtickets zijn niet bij de prijs inbegrepen. Tickets kun je al boeken vanaf €40,- tot ong. max. €200,- euro retour. Voor voordelige vliegtickets adviseren wij te boeken bij Transavia of Ryanair. Het is handig om de app te downloaden. Zo kun je heel gemakkelijk je reis boeken en beheren.Transavia vliegt vanaf Amsterdam Schiphol op Bari. En vanaf Rotterdam naar Brindisi.
 
Ryanair vliegt vanaf Düsseldorf-Weeze (Duitsland), Eindhoven en Maastricht op Bari en Brindisi.
 
*Wil je meer vrijheid buiten het programma je eigen gang gaan dan handig om een auto te huren. Wil je eerder of later willen aankomen / vertrekken dan is er ook tegen betaling transfer vanuit de locatie mogelijk (€75,- AirPort). Maar als je zelf graag een auto wilt huren om te gaan en staan waar jezelf wilt, kun je deze al voor € 26,- per dag huren. Bijvoorbeeld bij Sixt.
 

‘‘Dit weekend zo fijn gehad. Met nieuwe inzichten en lieve mensen. Ik gun dit iedereen.’’

– Kim Bongers