WIL JE EEN REIS OP MAAT MET HET BESTE VAN PUGLIA?

5x QUALITY

Een reis speciaal voor jou

Zinderende natuur en cultuur

Lokale ontmoetingen

Authentieke accommodaties

Italiaanse smaken

WIL JIJ EEN BIJZONDERE VAKANTIE?
Of je nu alleen reist, met je partner of met je vrienden. Met een klein gezin of een grote familie. Ciao Bella Moments brengt je naar de meest bijzondere en exclusieve plekken van Puglia, in de mooiste Masseria’s en boutiquehotels. Altijd charmant en kleinschalig. Ciao Bella Travelboutique is de specialist in Puglia op het gebied van quality traveling.

Graag helpen wij je verder met het samenstellen van je volgende onvergetelijke vakantie!


CULINAIR
De Ciao Bella Travel Boutique biedt een scala aan ervaringen, kooklessen van de beste Italiaanse en Nederlandse koks en laat je kennis maken met ambachtelijke wijnmakers. Inclusief de typische en uitzonderlijke smaken van het eten, de wijn en extra vergine olijfolie. Ervaar de prachtige Masseria’s om te overnachten, de dorpen, gastvrijheid, mode & beauty, de ontspannen sfeer, kunst, natuur, geschiedenis en tradities. Ciao Bella Moments verrast jullie met de typische explosie van uitzonderlijke smaken uit Puglia. Geniet van proefsessies in unieke restaurants en Masseria’s met je persoonlijke chef-kok.

NEEM CONTACT OP

SAILINGTRIPS
Ciao Bella brengt je naar de prachtige kust van Puglia. Een tocht met een typisch Italiaanse motorboot of zeiljacht, in de zee rond Puglia is een ervaring die je niet zal vergeten. Relax op het dek, drink prosecco of champagne, duik in het azuurblauwe water, bezoek de rotspartijen en verborgen oases of kijk met anderen samen naar de sterren. De plekjes die wij kennen en waar wij je naar toe brengen zijn uniek. Geniet samen van het gouden moment van de dag, de ondergaande zon langs een prachtige kust. Ontdek ook de prachtige, verborgen plekjes in de rotsen. Ga met ons mee aan wal om mooie Italiaanse dorpjes te bezoeken met de typische sfeer van Puglia. En geniet daar van de meest verse zeeproducten.

NEEM CONTACT OP


BUSSINES TRIPS
Wie zijn we als team? Waar werken we eigenlijk naartoe? Een betere manier om terug te gaan naar de essentie is er niet. Deze reis geeft je de beste invulling van ‘work hard, play hard’. De prachtige omgeving van Puglia, het heerlijke verse eten en de opgaande zon bieden inspiratie. Er is geen betere plek om er samen met de mensen met wie je werkt even tussen uit te stappen, te reflecteren en vooruit te kijken. Dieper te gaan dan in de dagelijkse rush. En met veel meer aandacht voor jezelf en elkaar. De perfecte balans van werk en privé.

NEEM CONTACT OP

ROAD & RALLEY
Met klassieke oldtimers en cabrio’s door het Italiaanse landschap met de olijfbomen en prachtige vergezichten. Onderweg heerlijke koffiebars, gevulde cornetti, picknick in een olijfgaard, eten en overnachten in prachtige authentieke Masseria’s. Voel de zon,ruik de geuren van zongerijpte verse produkten in de velden van Puglia en de vers bereidde maaltijden als je door de dorpjes rijdt en zie de kleuren van de puurheid van het gebied.

NEEM CONTACT OP


‘‘MAG IK HIER WONEN?’’

– Nathalie